Oh happy day!

Tjaa!
Ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har haft mycket att göra, plugg och dans och så ;D
Jag känner mig riktigt glad idag, har väl inte hänt nått speciellt utan bara sådr allmänt irriterande glad haha! Läste precis igenom vad alla lärare tycker om mig i skolan eftersom jag har utvecklingssamtal imorgon och jag har bestämt att de ämnen jag vill satsa på MVG i är engelska, teknik och idrott..så nu jävlar!
Måste tyvär sluta skriva nu eftersom family guy börjar men ja återkommer snart!
LÖÖV YA!

Want to by your saviour tonite

Hola amigos!
Klart som fan att jag e här för att stanna mika :D
Kom hem från dansen nyss, jag o jeaninne för fetaste dansen asså..så jävla ball, har värsta spagaten o allt i haha:P
Idag över vann jag återigen min blyghet, av säger ni om det gott folk...e inte matte skönast lr vad? :D
Nu ska jag äta middag, piggelin o mandariner (mmmmmmm *dregla lite*), men jag avslutar detta inlägg med en skiit bra låt..hope you enjoy it folks!LÖÖV YA!
 

I got my

Tja tja tjaaaaaaaaaaaa!
Guess who is back! :D
Så vad har jag haft för mig på senaste tiden, jo jag tänkte börja med det viktigaste..... *virveltrummor*......jag har fått ett busskort! hahahha skojja ba (lr ja har fått ett busskort men det är inte det viktigaste)!
Men det har fan hänt fett mkt, jag har fått massa beröm på dansen (because i am a superstar), jag har insett vilka som är mina riktiga vänner, har kommit över ja ni vet vem hehe, jag har börjat tycka om mig själv och jag har till och med fått mvg på engelska :D:D
Sen har det ju hänt lite sånt där småskit som jag inte pallar nämna, men dessa är nog dom viktigaste, jag kan avslöja att jag till och med känner mig fett lycklig!
Nu måste ja tyvär plugga lite spanska, men jag LOVAR att jag återkommer snart :D
Lööööv ya!

RSS 2.0