Till oängliheten och vidare!

Shoo homies!
Asså det ända jag känner för att göra just nu är skratta haha XD Varför kan jag tyvär inte berätta men dock kan jag berätta att jag återigen bekämpat min blyghet lite, sen har det lite med hurvida killar försöker spela svårfångade som hämnd. HAHAHAH, jisses.
Any way, så har jag vart och repat med Jeannine idag, vi repade i tre timmar så jag är rätt slutkörd. Men det var jävlit nice i alla fall. Nu sitter jag här och lyssnar på radio och fnissar som en liten treårig flicka, fast jag ska nog ta mig en dusch strax och ta mig nått att äta...men det får vänta ett tag!
Nu ska jag fnissa vidare och fundera lite hahaha.
Lööööv
m

Buy the way: nån som ska kolla på körslget ikväll? (sajk)

"Scrubs character quiz"

Shoo!
Jag satt och hade lite tråkigt så jag bestämde mig för att göra ett "Scrubs character quiz" och jag var nästan 100% säker på att jag skulle bli elliot, men icke sa nicke! Gissa vem jag blev? Jag blev Dr Cox , det var seriöst typ den sista personen jag trodde att jag skulle bli haha. Any way, det är ju trots allt på skoj!
Nu ska jag googla fler roliga quizes!
löv M

Onsdag

Shoo!
Idag har jag hängt med mina goda vän Lisa och även varit på bio och sett 27 dresses med mor min. Det va fett nice och träffa eftersom jag inte träffat henne sen typ förra veckan och hon ska resa bort till thailand på lörda och vara borta i typ en månad. Any way så var vi bland annat och hängde på skolgården (!) och pratade om framtiden och vad vi vill hålla på med och sånt, vi hade faktiskt ett väldigt givande samtal. Efter det så blev det svinkallt och jag kund einte känna mina fingrar och Lisa kund inte känna sina tår så vi bestämde oss för att dra hem till Lisa, där gjorde vi (Lisa) våfflor och åt dom med vanlijglass, det var väldigt trevligt eftersom det var ett tag sen jag ätit våfflor. Sen disskuterade vi framtiden lite till och after that begav jag mig hemmåt för att gå och se film med mamma. Flimen var faktiskt bättre än jag trodde, den var faktiskt skitkul haha. Det var en scen som jag tyckte extra mkt om, den ser man på reklamen tror jag, det är i alla fall när hon blir arg och står o slår sin väska mot en vägg och skriker och så vänder hon sig om och så är det typ en hel sal full med människor som sitter och äter haha.
Nu ska jag kolla på fotbolls matchen med pappa!
Löööööv
M

Bajs

Haloj!
Asså jag hatar när man köpt nått relativt dyrt och när man köper det så är man helt säker på att man vill ha den och att den var alldeles utmärkt, men sen när man är hemma är det bara bajs. Så känner jag mig lite nu och jag har lite skuldkänslor över att jag bad min mamma om att köpa den till mig, men snäll och bäst som min mamma är så gjorde hon det eftersom jag ville så gärna ha den, men men nu är den inte lika wondaba längre, bajs bajs.
Aja, nu lärde jag mig faktiskt en liten läxa. Annars mår jag faktiskt väldigt bra eftersom jag bokat tid för att få sulor till mina skor som är specialgjorda åt mina fötter, jag typ viker in ina fötter, alltså det är rätt svårt att förklara men det gör typ att hela min kropp blir i obalans och om jag inte gör nått åt det så kommer jag typ få massa problem med min dans och det vill jag ju absolut inte!
Nu ska jag nog ta och hjälpa moder min med middagen så att ho blir glad!
LÖÖÖÖV
M

Tisdag

Shoooooo, känner mej fett glad igen moahaha! Igår inhandlade jag en grön adidas tröja, egentligen ville jag ha en svart men jag ångrade mig eftersom jag alltid tänker jag vill ha något som inte så många andra har så jag det fick bli den gröna. Sen köpte jag en gul body, den är super nice! Sen var jag även lite kreativ och pysslig och språttade bort 96 på mina 96-byxor eftersom jag fick lite skuldkänslor att jag aldrig använder dom och dom var trots allt väldigt dyra. Så man kan säga att jag även har ett par nya jeans!
Idag ska jag promenixa till östermalmstorg med mamma för att fixa skoinlägg till mig eftersom mina fötter är lite knasiga och det göra att jag får ont i ryggen (?). Sen måste jag åka till skolan och hämta mina NO böcker eftersom jag var sjuk i onsdags och torsdags och jag har NO prov på tisdag "/.
Well well, nu ska jag sminka mig och sedan bege mig ut  världen!
Löv
M

Måndag

Shooo!
Känner mig super glad idag, varför vet jag inte men ändå haha. Lite småtrist väder nu när det snöar men man överlever! Idag har jag tänkt att promnixa lite i affärer på stan med mamma, hoppas starkt att det blir några inköp men d blir oftast det när man är ute på stan med mamma, det är ju trots allt hon som har cashflow :D. Jag har spanat in två bodys som jag vill köpa, sen vill jag köpa en adidas tröja och en tshirt som jag sätt. Jag uppdaterar sen igen!
LÖV
M
 Buy the way: GRATTIS JENNIE O JEANNINE PÅ FÖDELSEDAN!<3<3

Söndag

Haloj i rutan!
Idag känner ja mig glad, stark och modig! Varför tänker jag minsann inte berätta men det vet nog dom flesta haha. Det var faktiskt ett bra tag sen jag kände mig såhär, det är en väldigt skön känsla faktiskt. Men samtidigt som jag känner mig glad, stark och modig så känner jag mig väldigt fundersam, det finns en person som sänker mig en aning för tillfället och  det känns inte som att det här är första gången det händer. Jag vet inte om jag vill fortsätta ha den här person i min närhet mer eftersom det finns så många andra personer som alltid får mig på bra humör och får mig att må bättre genom att bara finnas där liksom.
Så nu ska jag gå och ta mig en ordentlig funderare på det här.
Löv
M

Glad Påsk!

Shoo, jag vet jag vet damn me som slutat uppdatera igen, men dock har jag en väldigt god anledning! Det här kan låta aningen creepy men men, jag satt och funderade på vad jag skrev i mitt senaste inlägg och då kom jag på det och jag kom ihåg vartenda ord av det men sen när jag kollade min blogg så var det inte där, likaså några andra inlägg jag trodde jag skrivit men som lyst med sin frånvarå. Så detta skrämmer mig en liiiiten aning eftersom jag antagligen tänkt mina senaste inlägg men inte skrivit dom, jag har varit sjuk dom senaste dagarna och detta har lätt till att jag suttit vid datorn i stort sätt hela dagarna så jag kankse skrivit dom o sen kanske glömt att publicera? Vem vet? Men nu vet ni i alla fall kära läsare, jag har inte övergett er helt utan jag har bara missat en liten del av bloggandet!
Nu ska jag komma ihåg att publicera mina inlägg, jag lovar!
Buy the way, är det bara jag eller tycker ni också det är otorligt roligt när man skriver moahaha på msn och ska göra en djävul efter alltså (6) men råkar göra en hund istället som är (&)? Jag vet inte varför men jag tycker bara det är äckligt roligt!
Nu ska jag äta mitt påskägg!
Löv
m

Söndag

Go' dagens, vaknade för ett par timmar sen och kom att tänka på en gammal BWO låt som jag tyckte om back in the days, sunshine in the rain heter den. Så nu sitter jag och lyssnar på de ljuva tonerna av BWO.
Idag ska jag träffa min kära lilla vän Jennie, vi hade tänkt att chilla i solen och kanske ragga upp lite killar? Vem vet var vindarna för oss! Självklart får ni veta vad vi har haft för oss senare, efterom jag vet hur glada ni är över att jag är tillbaka!
Nu måste jag sminka mig vacker!
Lööööv
Matte

I'm back!

Shoo lens, saknat mej? Jag visste väl det! Jag bestämde mig för att ta en liten paus från bloggandet för att skaffa mig ett så kallat liv, jag kan avslöja att det har gått precis enligt planerna! Jag har kommit halvvägst i min skaffa ett liv process, så nu kommer jag ha mycket roligare saker att skriva om, så denna paus har endast bådat gott!
Så vad har jag haft för mig på senaste tiden? Det roliga som har hänt under tiden ni fått vara utan mig har varit en liten hippie middag hos Eya, den var very very nice. Sen var jag på Rihannas konsert i onsdags, men jag måste säga att jag tyckte att det varroligare att kolla på Adam Tensta än Rihanna, he was on fire!
Självfalldet så har det hänt mycket mycket mer kul, men ni får vänta med resten eftersom mina ringrostiga blogg fingrar behöver vila!
Så nu gott folk är jag tillbaka för att stanna!
Mer löv än någonsin!
Matte

Måndag

Har precis kommit hem efter en låååååång och jobbig skoldag, hade bara jobbiga och svåra lektioner och jag är typ helt utmattad. Ska ta och äta lite och sen ska jag bege mig till dansen. Idag har jag modernt och balett, sen har jag lovat Cissi att jag ska hjälpa henne med locking dansen eftersom hon inte var med på lektionen.

Så nu ska jag äta, men jag uppdaterar bloggen igen senare!
 Löv
M

Söndag: senare

Toodels!
Jag har köpt ett par nya skitsnygga jeans! Asså jag älskar dom, dom e så himla fina. Orkar inte lägga upp nån bild på dom nu men jag gör det senare eller imorgon tror jag. Dom är jätte mörka, typ svarta men inte helt svarta det är lixom som en lite ljusa nyans också, så dom är inte helt kolsvarta. Köpte dom på Bikbok för 499:- och jag hade  149:- kvar på mitt presentkort så dom blev aningen billigare. Blev verkligen supernöjd med mina nya jeans, ska ha dom imorgon i skolan tillsammans med mina nya klänning hade jag tänkt.
Även min käre bror Jakob köpte ett par nya jeans eftersom hans gamla hängde som säckar, jag tycker att även hans inköp ab nya jeans var väldigt snygga. Det var faktiskt jag som hittade dom åt honom så det är min förkänst :P.

Nu ska jag försöka bli klar med min uppsats (suck).
Löv och blad
Matte

Söndag

Shoo!
Vaknade för ungefär en timme sen, hade planerat att gå upp kl 09.30 och så bad jag min käre far att väcka mig men eftersom  min pappa suger på att väcka mig så vaknade jag inte förns halv 12, ungefär två timmar för sent. Men men, finns inte så mycket att göra åt saken nu. Igår kväll satt jag och kollade på Karate Kid 3- Man mot man, och gud vad jag älskar den, det är så många minnen från när man var liten när man kollar på den eftersom det var en av mina favvo filmer när jag var liten. Det var länge sen jag såg nån av Karate kid filmerna så det var kul.
Idag ska jag skriva min engelska uppsats (idag ska jag göra det på riktigt) och gå till Bikbok med mamma och kolla om dom har några snygga jeans. Annars har jag inga mer planerar, men ändå känner jag mig lite stressad haha.

Aja, nu ska jag ut med mamma, men jag återkommer!
Löv
Matte

Saturday night

Shoo!
Jag har nästan inte gjort nånting över huvud taget idag, så jag har inget direkt intressant att skriva om haha :P. Jag skrev aldrig äns min engelska uppsats som jag skulle, jag bara orkade inte, men jag får ta och göra det imorgon annars blir det bara jobbigt. Ni kanske undrar vad det var jag gjorde egentligen eftersom den ända planen jag hade för dan (skriva uppsats) inte blev utförd, jag kan avslöja att jag för det mesta satt vid datorn. Men jag var faktiskt relativt social fastän jag bara varit hemma idag, jag satt näligen och chattade med min bäste vän Marisol som bor i Argentina och kommer hit i sommar och ska bo hos mig i en hel månad (WOOOHOOO). Vi smed lite planer inför våran sommar och disskuterade hur soft och kul och framför allt hur mycket vi skulle hinna göra den här sommarn eftersom förra sommarn stannade hon bara i 2 veckor, men nu blir det andra bullar! Jag tyckte verkligen det var skitkul att sitta och planera sommarn eftersom det ger en sånna vårkänslor, jag blev faktiskt så glad och lycklig av alla dessa vårkänslor att jag satt ensam på mitt rum och bara skrattade haha.
Så trots min brist på att lämna lägenheten idag så var det en jäkligt bra och givande dag!

Nu ska jag kolla på film med min kära familj!
Löv & Pussar
Matte

Lördag

God morgon!
Idag vaknade jag faktiskt relativt tidigt, jag vaknade ungefär vid 11 och det kändes skönt eftersom jag oftast vaknar vid halv 1 haha. Igår kväll funderade jag över vad jag skulle göra idag och då tänkte jag att jag skulle ha en nyttig dag, därför tänkte jag bege mig ut och jogga men imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret och såg det fina vädret (not) så ångrade jag mig. Det känns liksom inte riktigt lika lockande att vara ute och jogga när det ösregnar ute och är kallt, så jag antar att det får bli nån annan dag. Så nu har jag inga planera för dan, vilket känns ganska tråkigt men jag antar att jag får hitta på något. Kanske nån som har lust att göra nått?

Aja, nu ska jag börja skriva på min engelska uppsats (suck), men jag återkommer senare!
Löv
M

RSS 2.0