Tillbaka...

Heey babes!
Vet inte om ni har märkt men på senaste tiden har jag kännt mig rätt nere, typ inte riktigt som mig själv och jag har inte riktigt vetat varför och det vet jag fortfarande inte haha, men i alla fall, igår natt så låg jag och bara funderade rätt länge (somnade vid 4 tror jag)  och helt plötsligt fick jag en känsla av att allt kommer ordna sig och det var så skönt för den känslan gjorde mig så jävla glad och nu känner jag mig lite mer som förr, på strålande humör varje dag haha :D Det har varit lite att jag varit på ok humör eller att jag bara varit  sur men igår natt slog det mig att det lönar sig inte att gå runt och deppa. Jag har saknat migg gamla jag och nu är det tillbaka, hoppas ni är lika glada över det som jag :P
Nu ska jag äta en väldigt sen frukost haha, ha det bäst hörrni!
Tooodels!

Im blue dadedidadedam

1. Värsta känslan?

- Känna sig besviken på sig själv tror jag..
2. Bästa känslan?

- När man har lyckats med nått stort :P
3. Din första tanke när du vaknar?

- Undra vad klockan är?

4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?

- Vet inte vad den heter men en sån där jobbig typiskt mobilsignal xD

5. Har du varit kär?

- Ohyes haha

6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?

-  Typ massa hyller och en tavla me think

7.  Vad har du under sängen?

- En låda och ibland Gurra

8. Ser på?

- Scrubs<3

9. Lyssnar på?

- Min ipod och mtv :P

10. Skriv nått smart!

- Dont try to be different because then you will end up the same as everyone else because everyone wants to be different, just be yourself.//Lil wayne<3

11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?

- Oj shit hmmm klurig fråga, kanske han snygge Jack i Four brothers? xD

12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS?

- Sov gott<3

13. Vad vill du bli när du blir stor?

- Dansare

14. Hur skulle dina vänner beskriva dej?

- Konstig antar jag haha

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?

- Jäklar vet faktiskt inte....kanske när jag lyckades göra en kullerbytta? Hahaha nä men jag vet faktiskt inte-.-

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?

-Dans lätt

17. Vilken/vilka kroppsdel(ar) klarar du dig utan?

- Hahha skum fråga men typ kanske naglarna om det nu räknas som kroppsdel xD

18. Vilken superhjältekraft skulle du vilja ha?

- Skulle vilja kunna vara osynlig för då kan man stalka folk utan att dom märker MOAHAHAHAH

19. Vad är du beroende av?

- Sällskap hehe

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
-Hmmm, massa musik, sällskap (because if im going down im taking you with me!), massa god mat och dricka, solkräm, jag tror det var allt, eller kanske en tv också så att jag kan kolla på scrubs ibland :P


Söndag

Heeey babes!
Idag fyller min kära mor år, ska jag vara ärlig så har jag ingen aning om hur mycket hon fyller men ändå: GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAN!
Igår kväll/natt såg jag typ världens bästa film, asså shit va den var bra den gjorde ett så jäkla starkt intryck på mig och den var skitspännande. Den hette Four brothers och handlade om fyra adopterade bröder vars adoptiv mamma blev dödad (den utspela sig i ghettot) och bröderna försöker hitta den som mördat henne. Den låter kanske inte så jätte bra men den är fan min nya favvo film :D Det var en skit sorlig scen i mitten av filmen ( tänker inte säga vad som hände:P) som gjorde att jg satt och grina mig genom  resten av filmen :'( Sen var en av broserna skithet oxå haha, han hette Jack och var den yngsta brosan...såååååååååååååååå hotelihothot!
Nu ska ja fortsätta fira mor min!
Toodels!

Fredah

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Återigen sitter jag här och funderar på livet, skulle vilja resa bort ett tag....det vore så könt att bara komma bort ett tag och slippa tänka, fast ja ska ju inte resa bort nånstans förns om typ en månad..shit vad ja längtar och att cissi åkte till grekland idag gjorde inte saken bättre haha. Jag älskar när man måste upp tidigt för att ens plan åker typ tidigt på morronen, jag brukar vara uppe typ hela natten innan det är fett kul :P En till sak som jag älskar är flygplansmat, dom flesta jag känner hatar det men jag älskar dej very very much det luktar och smakar så gott haha, vet inte om det är för att jag blir så hungrig på flygplanet eller om det verkligen är gott, antar att det är nått vi aldrig kommer få veta.
Nu ska jag ta en bra bok och sätta mig ute på terassen och chilla!
löööööööv
m

Torsdag

Shoo!
Va tyckte ni om låten jag la in i inlägget igår? Det är en låt som heter until we bleed med lykke li och kleerup, så jävla soft asså, blir så lugn av den och hamnar liksom i min egna lilla värld bort från all skit. Har inte tränat på ungefär en vecka nu och det känns helt fucked up haha, mår typ skit när jag inte tränar, jag älskar att bara get my mind of things och göra nått som är bra för en, speciellt dans :D Bästa som finns fö fan! Eftersom jag inte har dans på hela sommarn nu så tänkte jag börja springa och styrketräna, ska börja imorgon...ska nog springa med hunden så att han pxå blir lite fit.
Nu ska jag återgå till mina djupa funderingar, men jag lägger in ännu en bra låt...skriv gärna va ni tycker!
Löööööv

Heeey

Shoo bäbes!
Sitter och funderar på framtiden, typ dans och sånt. Jag älskar sommar för då kommer man alltid ( i alla fall jag) fram till massa kloka beslut och sånt, man har liksom mycket tid at fundera och testa nya grejer utan att oroa sig för läxor och sån skit. Nu ska jag ju börja 9an så jag kommer ha massor at göra och pappa är jämt på mig om att jag måste planera haha så nu har jag gjort en liten planering på hur jag ska hinna både dansa och plugga och träffa kompisar och sånt, känner mig jävligt nöjd nu!
här e en av mina nya favvo låtar!


Fredag

Hey babes!
Sitter och funderar lite på livet haha Tänk att jag typ inte har en aning om vad till ex Chris Brown gör just nu, han kan liksom göra vad som helst..hmm...var typ vaken halva natten och funderade över va han kan ha för sig xD Aja, vem bryr sig egentligen haha.
Aftercamp gick rätt åt helvete hhaa, men det finns alltid ett nästa år så jag orkar inte oroa mig, fast jag sitter och funderar över vart jag vill dansa nu till hösten..jag vill bli bra..eller inte bara bra, jag vill bli bäst. Och det ska jag bli har jag bestämt, så det så!
Har skaffat mig en ny favvo artist, Goapele heter hon, har två favvo låtar just nu och det är different och closer, så jävla bra ska ni veta ;) Lägger in dom så får ni lyssna och avgöra själva
Nu ska jag ut på äventyr!
Löööv
m

 

shoo

Haloj!
Jag sitter och kollar på det skitspännande programmet (sajk) unga mödrar, very very lärorikt xD Jag e skitsliten, har sån satans träningsvärk i hela kroppen men jag tycker omdet, det är liksom ett bevis på hårt arbete :D Imorgon är det aftercamp och där kommer jag vara med och dansa höhö, så om ni vill komma är det bara att stop by ;) Älskar Benkes dans, den är skitrolig men så satans svår men efter mycket övande så kan jag den nu så jag e ready for action!
Nu ska jag kolla vidare!
Toodels!

FREDAG

Shoo babes!
Har varit vaken sen 9 tiden idag så jag känner mig fett stolt men jag är så jävla trött haha, men det är bra för då kommer jag antagligen somna snabbt och tidigt sen ikväll så att jag orkar gå upp tidigt imorgon ch ge mig av till Bounce summer camp :D Som jag har väntat säger jag bara och imorrn gäller det, shiiiiiiiit vad det ska bli kul!!!!!!!
Sen ikväll kommer ju marisol också, har så jävla mycket att berätta, det ska bli så skönt med nån ny att snacka med eftersom jag snackat sönder alla mina vänner med mitt prat om ja, ni vet nog vem haha. Den ända som typ tycker det fortfarande är kul och lyssna på mitt prat är Fanny, fast inte vet jag säkert haha.
Nu måste jag äta upp min "goda" frukost som består av en fullkornsmacka med skinka som inte smakar nått haha
Toodel!
Löööv
m

Woho!

Shoo babes!
Ledsen att jag inte bloggat på så länge men jag bara orkar inte, vet inte riktigt varför men ja bara pallar inte haha. Imorgon kommer min bästa vän Marisol och bor hos mej i en månad och det blir nog fett nice me think ;) På lördag börjar ju bounce summer camp också och det är very very nice, känns som att sommaren håller på att ta fart nu eftersom jag inte gjort så jätte mycket nu första sommar veckan men nu jävlar!
Igår kväll satt jag och min käre bror och pratade lite minnen från våran gamla hemort Vendelsö, har fan fett mysiga minnen, kommer bland annat ihåg snygge Henke som alla vi småbrudar var kära i för han såg ut som Nick i Backstreetboys med sin mittbene haha xD Tror fan jag ska åka dit nån gång nu i sommar och se om några av mina gamla homies bor kvar, shit det var typ nästan 10 år sen jag bodde där men ändå ;)
Nu ska jag messa Cissi för jag läste precis henne blogg (www.rimmel.blogg.se) där hon berättade om hur trevligt (sajk) hon har det där borta på landet haha
Lööööv
m

Söndag

Haloj i rutan!
Sitter och lyssnar på musik och chattar lite, är på rätt halvsegt humör fast jag har lust att gå och dansa typ, men dansen är dock slut så det går ju inte för sej...men nästa vecka börjar ju bounce summer camp och det är very fett nice haha :D
Imorgon ska jag och Jennie dra och bada, det ska bli rulle för det var faktiskt en hel vecka sen vi sågs haha Fast problemet är att min bikini lyser med sin frånvaro och jag vet inte vart jag lagt den så vi får hoppas och hålla tummarna för att jag hittar den till imorrn :D
Nu ska jag vidare mot oändligheten och vidare!
Lööööv
M

Mot oändligheten och vidare!

Shoo babes!
Vaknade vid halv nio tiden idag av att jag hörde mig själv prata i sömnen haha, sen kunde jag inte somna om så efter att ha legat och grubblat (btw du driver mig till vansinne!!) i sisådär en timme så bestämde jag mig för att gå upp och kolla på MTV Top 10 at 10, dte var typ Christina Aguilera toplista...den var väl helt okej antar jag.
Idag måste jag börja städa mitt rum för Marri kommer ju på fredag och då måste det vara fint ;) Sen kanske jag träffar Jennie en snabbis, men vi får se vart vindarna för mig :D
Nu ska jag gå och klä på mig och sminka mig,men vi hörs senare!
Löööööööv
M
P.S: MOT OÄNDLIGHETEN OCH VIDARE!

Soooommar, sommar och sol

Shoo brääs!
Har haft en fett chil dag med Eya, vi vandrade runt genom stan och stötte på måna äventyr kan jag säga! Stötte på rätt många folks från skolan vilket var trevligt ;)  Fast för det mesta var det bara jag och Eya som hängde, vi hade ett par djupa samtal och det var skönt att prata av sig lite.
Sen slog Jennie mig en pling också och det var very nice, har faktiskt saknat henne under veckan hon vart borta! Jag hade minst sagt mycket att berätta, men det viktigaste hade hon redan fattat haha Är så glaaaad att vi är vänner Jennie, du förstår mig alltid, och tro mig jag känner dig bättre än du tror ;)
Nu ska jag återgå till mitt fotbollstittande med min käre far!
Lööööv
Lyckligaste matte

Lycklig

Hej hopp!
Har försökt blogga både igår och idag men det gick inte eftersom min blogg var i flyttkö, men nu är det klart :D
Idag tog min kära storebror Jakob studenten vilket var very nice och jag är väldigt stolt över dig bäste bror! Just u pågår en studentmottagning på min terass men jag pallar inte vara med haha, Jakob och hans vänner får klara sig utan mej!
Idag är jag stolt, lycklig, förväntansfull och en till känsla som jag inte riktig vet hur jag ska beskriva, idag tog jag nämligen ett stort steg i min kamp för att bli mindre blyg och vet ni vad? Jag lyckades och det känns fan som att jag drömmer :)
Just nu önskar jag att ljudet på min data inte skulle pajat så jag kunde lyssna på Ck härliga låt  på rosa moln som beskrive hur jag känner :D
Nu har jag bara en sak att säga life is great
Lööv
Lyckligaste M

Summerlov

Shoo lens!
Idag når jag ganska piss, har så satans ont i huvet, men vet ni vad? Jag känner mig fett lycklig :D Har inte hänt nått särsklit bara att jag har SOMMARLOV! Har inte riktigt fattat det än, känns som att det är lördag typ men det känns jävligt soft ändå :)
Igår så hängde jag med Lisa, Mika och Frida hela dan och det var fett nice, vi var på kungshallen och käka ochs en drog vi vidare genom stan och sen hamnade vi hemma hos Mika där vi öhm skulle göra ett låt medly (vette fan hur d stavas) men det blev aldrig av, men det var very nice i alla fall!
Idag skulle jag åka till Fågeludde och schteka och bada i solen men istället får jag vara hemma och hjälpa till inför mina käre brors studentmottagning imorgon.
Men höjdpunkten för min dag är nog att 2 Fast 2 Furious sänd ikväll på TV :D
Nu måste jag klä på mej, men jag återkommer!
Löööv& toodels
m

Min dag

Haloj
Kom precis på hur intelligent jag är, fick en choklad fläck på tröjan och försökte tvätta bort det och jag lyckades hejdndrans bra, fast det ser ju inte så jätte nsyggt ut med en helt blöt tröja så jag började fundera på hur jag kunde få tröjan torr igen och då fick jag den extraodrinära snilleblixten varför inte ta varmvatten? Host, detta var som ni antgligen förstår inte det smartaste att göra haha xD
Idag hade jag städdag i skolan, var väl rätt ok förutom att kolla på "En obekväm sanning", visst förstår jag att det är viktigt det här med miljön och jag kan till och med säga att jag blev lite berörd första halvtimmen men när den liksom aldrig tog slut så slumrade jag till lite hehe (A)
Efter skolan så var jag ett tag och hängde med lisa, va rätt nice
Nu ska jag dra ut i solen!
Lööööv
M

Klippt mej :D

Haloj i rutan!
Har klippt mig, inte nån drastisk skillnad men mycket snyggare än förr...har klippt mig till ungefär precis ovanför bröstet :D Blev rätt nöjd i alla fall :D
Tänkte bara lägga in den här låten, shiiit vad jag älskar den,älskar lloyd banks för alltid<3
Toodels!

Sooooooool

Shoo lens!
Lessen att jag inte uppdaterat på länge men jag har vart ute och sctekt i solen fett mycket och det är very nice eftersom jag blivit lite brun :D Igår var jag ute med Mika och vi var dels och letade efter en avslutnings  outfit åt mika och sen schtekte vi i solen och det var rulle :)
Idag åkte jag och mina kära klasskamrater till Vaxholm och badade ch solade och det var faktiskt very nice men det var aningen synd att vi inte kunde stanna längre, men brun blev jag minsann!
Mina planer för resten v dagen är inte stora men jag misstänker starkt att det blir vänner&gossip girl senare ikväll, och kanske en haircut? Vem vet?
To be continued.....

RSS 2.0