Inköpen

God afton!
Har precis fixat kameran!!Blir så himla glad att den funkar normalt, eller inte helt normalt eftersom dom bilderna som finns på kameran visas som andra bilder på datan men nu vet jag i alla fall att dom finns och att det antagligen är datan som krånglar (IGEN). Här är bilder på min nya klänning och sjal, orkar inte lägga upp bilder på benvärmarna just nu eftersom jag inte tagit bild på dom men jag kanske gör det imorgon, dom är i alla fall marinblåa och ganska tunna och har lite spets och sånt haha.

             


                         

*Sjal- Indiska
*Klänning- ETC
 
Nus ska jag kolla på Boston legual!
Kram
M




Fredag kväll

Shoo!
Hade tänkt att skriva ett snabbt inlägg innan jag bänkar mig framför TVn och kollar på Scrubs (älska älska), kameran krånglar fortfarande och jag fattar fortfarande inte vad som är fel eftersom massor av bilder som finns på kameran visas inte när man kopplar den till datan, men men, jag antar att det fixar sig självt. Har så förbaskat ont i tandköttet efter mitt tandläkar besök imorse, fick en sån där bedövningsspruta och jag antar att det är på grund av den....det gör så förbannat ont, hoppas att det går över snart. Samtidigt känner jag mig ganska glad eftersom jag har gjort en av mina läxor, nämligen en engelska uppsats! Ska skriva en till imorgon och resten av läxorna ska jag strunta i så länge eftersom jag känner att jag behöver vila upp mig innan skolan och dansen börjar igen.

Nu ska jag kollla på Scrubs men jag ska försöka fixa kameran igen senare!
Mycket mycket löv och kärlek
M

Fredag

Haloj i rutan!
Tänkte lägga upp bilder på min nya tshirt och klänning och sen en sjal och två pat benvärmare som jag köpte idag men kameran krånglar, asså jag blir galen! Det går typ inte att överföra bilderna till datan, får förska fixa det senare men nu måste jag plugga. Här är i alla fall en bild på min tshirt som jag köpte igår, det var den ända som gick att överföra.
 Tshirt -  ETC
 
Ni får ha det bra så länge, ska försöka fixa kameran!
Löööv
Matte

Torsdag: senare

Hello sunshine!
Har precis kommit hem från tandis och en liten shoppingrunda med mamma. Det var jätte kul eftersom jag och mammsen inte hinner umgås så ofta längre och vi hade verkligen superduper kul!
Sen hade jag även på mig min vårjacka för första gången detta år och det kändes jätte bra att slippa min enorma ovåriga dunjacka.
På våran lilla shoppingrunda så inhandlade jag en tshirt och en klänning, jag känner mig supernöjd och glad över klänningen eftersom jag inte har någon förutom den och den ser jätte cool ut.
        

*Blått nagellack- Kicks
*Gult nagellack- Kicks
*Grönt nagellack- Kicks
*Tinkerbell bok- (INGEN ANING)

 Här är bilder på mina inköp igår, bilder på min tshirt och klänning kommer upp senare när jag laddat min kamera!
Nu ska jag äta!
Mycket löv
Matte

TORSDAG

Shoo!
Internet krånglade hela dagen igår så det gick inte att skriva några inlägg, hoppas att internet funkar bra idag för det är så himla irriterande när det inte funkar...men men. Igår var jag och sov över hos Corre men innan dess var vi ute på stan och då inhandlafde jag lite nya nagellack och örhängen. Jag blev väldigt nöjd med mina inköp måste jag säga! Sen fick jag även hem en bok som mamma beställt hem till mig, den heter The Tinkerbell Hilton Diaries, jag antar att hon beställde den lite på skämt....men vi får se den är kanske bra?
Jag har inga speciella planer för idag förutom att gå till tandis och laga ett hål, antar att jag måste plugga lite sen för jag har rätt mycket läxor och det vore skönt att ha det överstökat!
Nu ska jag dra till tandis, jag lägger upp bilder på mina inköp senare när jag kommer tillbaka för internet krånglar (igen)!
Löv
Matte


Smink

Haloj i rutan!
Nu har jag suttit och trixat med kameran och fattar den äntligen, så nu gott foll ska ni få skåda mina första bilder här på bloggen som jag tagit alldeles själv, jag vet att bilden suger men se det som ett bevis på att detta inte är sista gången jag lägger upp bilder!
Känner mig skit lycklig över att jag äntligen fixat det, sen har min data slutat krångla...HIGH FIVE!
image13
Glittrig eyeliner- Makeup store
Grå/glittrig high lighter- Makeup store
Rosa/Glittrig läppglans-Makeup store
Ljusbrun ögonskugga-Makeup store
Ljusbrun/Glittrig ögoskugga-Makeup store
Grön masscara-Makeup store
Ljusblå/glittrig ögonskugga- The body shop
Nu ska jag duscha, kanske återkommer senare!
Low five!

Fint väder

Shoo!
Jag är tillbaka från dansen nu, det gick skitbra. Jeaninne klippte låten jätte bra och man hör inte äns att hon klippt den, jag tror att våran dans kommer att bli bättre än den som jag gjorde till uppvisningen förra terminen. Sen när jag skulle promenixa hem så började det ösregna och blåsa så jag blev helt genomblöt, så nu sitter jag här och ser ut som en blöt hund haha. Jag känner mig lite små upprörd eftersom internet har krånglat och jag har skrivit det här inlägget ca 4 gånger och det har bara försvunnit, vi får hoppas att det slutar krångla. Jag måste tyvär göra er besvikna genom att säga eftersom det inte bli någon dagens tränings outfit idag heller eftersom jag råkade spilla juice över både min vita tshirt och mina byxor, och jag vill inte att min aboslut första dagen outfit ska vara en bild på mig i en vit tshirt med gula fläckar, det får vänta. Men däremot så kan jag meddela er om att jag kommer att ladda upp lite bilder på mitt nya smink senare ikväll, så då har ni i alla fall något att se fram emot.
Nu ska jag äta lite, men jag återkommer!
<3

Hehe

Juste ja! Innan jag drar och repar måste jag bara berätta om en liten händelse som hände igår när jag var påväg till dansen!
Jag hade mitt hår utsläppt (mitt hår är skitlångt) när jag var påväg mot dansskolan i solskenet, allt gick bra och jag gick och funderade över hur nöjd jag var med livet för tillgället och DÅ började det blåsa som in i helvete och mitt hår börjar flyga runt och jag tappade kontrollen och mitt hår började slå folk i ansiktet och jag blev så sjukt generad eftersom jag inte visste vad jag skulle ta mig till ftersom jag inte hade några tofsar med mig denna fin fina dag. Tillslut blev jag så desperat att jag gick och höll i mitt hår hela vägen till dansen, det lär ha sätt väldigt (VÄLDIGT) mobbat ut kan jag säga med tanke på alla "jeffla freak"-blickar jag fick!
Det var bara det haha, glömde att skriva det igår så jag gör det nu.
Löv e Löve
M

Tisdag

Tjene mittbena (hatar när folk säger så)!
Hur är läget med er? Jag mår strålande förutom att jag är lite snuvig men det är inte så farligt.
Känner mig så sjukt glad (igen) för igår hade jag mer besökare än jag haft på väldigt väldigt länge och detta gjorde mig på strålande humör, jag säger bara en sak HIGH FIVE!
Idag ska jag repa med Jeaninne igen, det blir nog kul...vi kom rätt långt på våran dans igår och det är svårast att börja md en dans så det kommer nog flyta på idag hoppas jag.
Jag fick lite nytt smink av mamma idag, lägger nog upp en bild på det senare för jag hinner inte nu, så nu har ni något att se fram emot! Det kanske till och med blir en dagens tränings outfit? Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!
Nu ska jag dra och repa med J!
Mycket löv från Matte

Fortfarande tråkigt...

Toodels Noodels!
Har typ inget att göra för tillfället så jag sitter och gör massa personlighetstest och svarar på massor av frågor, kanske lägger upp dom här senare...känns inte så jätte intressant så vi får se.
Har funderat lite på att jag behöver inhandla lite nya kläder...så det ska jag nog göra snart. Jag behöver köpa:
*Nya jeans (baggy vs tajta?)
*Knästrumpor (behöver inte men sjukt snyggt)
*Sneakers
*Nagellack (behöver inte heller men vill vill)
*Nya smycken
*Tjocktröja
*Mjukisbyxor
Jag tror att det var allt, i alla fall var det det som jag känner att jag behöver för tillfället. Fast jag har säkert glömt det viktigaste sakerna haha.
Fick precis lite nytt smink av mamma, ska nog lägga upp bilder på mitt favorit smink senare när jag har fått igång den där sabla kameran haha.
Har inget mer att skriva för tillfället men jag återkommer nog senare.
Kram<3

Hade tråkigt...

Namn: Matilda
Kön: Tjej

Ålder: 14

Längd: 163?
Smeknamn: Matte
Hårfärg: Blont
Ögonfärg: Blå

Har du någonsin
Ätit sushi: Yes box

Varit ihop med någon som varit otrogen: Nix
Klättrat på berg: Nja..inget riktigt berg men typ ett mini
Sett vita huset: På TV ja, i verkligehet nej

Antingen eller
Kallt eller varmt: Varmt.
spets eller satin: Satin
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Regn
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår

Matte eller engelska: Engelska, suger på matte

Motsatta könet
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Nja..kanske lite
Vet den om det: Nix
Vad tittar du på hos en man: Utseende och humor


Inom de 48 timmarna
Kramat någon: Japp

Bråkat med en kompis: nix

Gillar du att:
Ge kramar: Ja.
Ge massage: Beror på
Gå promenader i regnet: Ibland

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Hängde med Marisol och dansade
När duschade du senast: Igår ;)
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Grå med svarta prickar
Vilken låt lyssnar du på just nu: Dear life
Vad är bredvid dig just nu: En väska, mobil och ett glas juice
Saker på skrivbordet? Pennor och papper

Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Mitt skrivbord är golvet xD
Vad var det sista du åt: en mini pizza
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Klurig fråga, vet faktiskt inte
Har du en lavalampa: Nej, men skulle gärna ha en xD
Hur är vädret just nu: Mörkt
Vad gjorde du igår kväll: Kollade på TV om jag minns rätt
Vem pratade du sist med på telefon: Mamma
Vad gör dig glad: Sommar, dans, kompisar
Vart skulle du vilja du åka: Norge med Corre :D
Vill du ha barn: En vacker dag

Vad ska dom heta: Vette fan xD


Datan är normal!!!!

Shoo lens!
Jag är SÅÅÅÅÅÅ glad! Msn på min dator har inte funkat på väldigt länge och jag har precis börjat ge upp hoppet när min data inte äns gick att sätta på imorse, men nu när jag tänkte prova sätta på den så funkade msn och ALLT! Jag är verkligen obeskrivligt glad, kanske verkar lite småfånigt men men...
Det gick skitbra att repa med Jeaninne och vi fick masssor av snilleblixtar, vi ska repa imorgon igen eftersom hon ska klippa om låten lite. Det blir nog ingen dagens tränings outfit idag eftersom kameran är urladdad o komplicerad och min käre bror Jakob har inte förklarat den än, men jag fixar nog med den ikväll så att jag kan börja lägga upp bilder från och med imorgon!
Dessutom kan jag glädeligen informera er om att jag har fått tillbaka min glöd för bloggandet, så från och med nu kan ni förvänta er massor av roliga inlägg igen!
Toodels!

Söndag&Måndag

Hola amigos!
Hann tyvär inte uppdatera bloggen igår men jag hoppas att ni läser i alla fall haha. Igår var jag och Lisa på promenix runt Djurgården, vi hade jätte kul och det kändes nästan som att alla problem var borta, men den känslan varade inte speciellt länge kan jag säga. Efter att vi promenerat i ca 2 timmar började vi känna oss trötta och tänkte bege oss hem mot Lisa men vi hade gått längre än vi trodde. Vägen tillbaka var minst sagt plågsam kan jag säga, det började bli mörkt och kallt sen började det småregna också, plus att det kändes som att vi aldrig skulle komma fram. Men trixiga som vi är så hade vi roligt på hemvägen och Lisa tog ett par minst sagt intressanta bilder, tänkte att jag kanske lägger upp några på bloggen senare men vi får se för min data har börjat krångla lite så jag får vara inne på pappas data och där har jag inte bilderna.
Idag ska jag och Jeaninne träffas och fortsätta med våran dans, det kommer nog bli skitkul för det har ju gått väldigt bra hitills.
Jag har även fått tillgång till en kamera så om min data mår bättre senare så kanske jag lägger in lite bilder på dagens tränings outfit, vem vet?
Nu ska jag gå och repa med Jeaninne!
Toodels!

Lördag

Haloj i rutan!
Jag känner att jag börjat tappa glöden för mitt bloggande på senaste tiden, vet inte riktigt varför men det har kännts svårare att skriva och inte lika kul som det brukar. Jag hoppas att det bara är tillfälligt och att jag är back on track igen snart! Jag har inte gjort något särskilt under dagen eftersom jag har världens träningsvärk och inte orkat gå ut på äventyr men vem vet, jag kanske gör något kul senare? Fast jag kan stolt meddela att jag har åter igen börjat att försöka bli klar med min teknikläxa, jag är faktiskt nästan klar, så snart kommer den nog upp här på bloggen!
Nu ska jag gå och äta nått eftersom jag är helt utsvulten!
Löv
M

En extraordinär dans!

Tjena mors!
Jag är ledsen att jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen på senaste tiden men nu är det lov och då jävlar ska jag skaffa ett liv och ha roliga saker att berätta om! Redan idag har jag faktiskt börjat skaffa ett liv, idag var jag till och med i skolan för första gången på hela veckan, sen hade jag självklart dans (hiphop och balett) och dte var väldigt (VÄLDIGT) kul. Jag ocj Jeaninne börja för en gångs skulle med våran egna dans och jag kan säga såhär jag tror att den kommer att bli extraordinär! Men till alla grabbars besvikelse blir det tyvär inte Ever blazin som vi gör dans till utan en aningen mer nördig låt som heter Needy Girl. Detta var en av mina favvo låtar back in teh days kan jag avslöja och både jag och J ville göra en dans till en lite ovanlig låt så då passar den perfa! Sen bestämde sig Henriette för att hoppa in i min och J lilla dansgrupp haha så nu är vi en trio.
På hiphop lektionen började vi med dansen till uppvisningen och det är en locking dans och den var helt wunderbar! Sen måste jag erkänna att jag till och med tyckte att balettlektionen var väldigt kul och det blev många skratt, tror faktiskt att min balettlärare tycker om mig (YEY)!
Nu ska jag kolla på Boston legual med Jakob!
Lots of löv!
M

Onsdag kväll

Sen senast har jag försökt pressa några av mina vänner på information om vad som har hänt dom senaste dagarna då jag varit sjuk men alla säger "typ inget särskilt", det är ju iför sig rätt bra för då har jag inte missat nått kul men ändå, vore roligt att få höra lite senaste nytt eftersom det ända jag har gjort dom senaste dagarna är att sitta framför datorn eller kolla på TV så jag har varit i stort sätt totalt isolerad från omvärlden...men men, har inget hänt så har det inte.
Min goda vän Corre har börjat prata med en kille som jag gillade förut och hon har berättat för honom att jag gillade honom back in the days, eftersom jag fortfarande tycker om honom lite men kanske inte på det sättet har jag varit rätt nyfiken på vad han och hon har pratat om men självklart så orkade inte lilla Corre berätta allt och jag fick bokstavligen pressa ut henne svar, tillslut fick jag veta att dom pratat om bröd och att han ska till linköping för att köpa en hemmabio....resten skulle jag få veta när vi ses. Detta gjorde mig väldigt upprörd eftersom jag är otåligt och jag är sjuk så det kommer nog dröja ett tag till innan vi ses, hon i stort sätt tvingar mig att komma till skolan imorgon trots min sjukdom!
Aja, vi får se hur det blir!
Nu är det top model time (jag vet att jag tidigare klagat på top model men jag kan faktiskt inte låta bli att kolla på det)!
Mycket mycket löv
M


Fin fin tröja

Toodels!
Sitter och kollar på lite hemsidor som säljer kläder och jag har hittat väldigt mycket snygga grejor, men det absolut snyggaste jag hittade var den här tröjan:
 Den är så himla fin, vill ha vill ha!
Den vore finast om man köpte den i en lite större storlek än man har egentligen så att den ser lite sådär coolt hiphoppig ut haha.
Jag hittade den på www.streetwear.se  och den kostar 399:-, jag tycker personligen att den är väldigt prisvärd och jag planerar faktiskt ett inköp!
Nu ska jag arbeta lite på min teknikläxa!
<3


Fortfarande sjuk...

Yo!
Lessen att jag inte bloggade något igår, hann inte skriva något under dan och senare på kvällen så gick det inte att logga in och skriva något. Men nu är jag tillbaka!
Känner mig fortfarande sjuk så jag stannade hemma även idag men jag hoppas verkligen att jag blir bättre till imorgon så att jag kan följa med mina kära vänner och bowla eftersom det är aktivitetsdag i skolan. Ska nog slå Corre en pling senare och fråga var och när vi ska samlas och sånt. Hon kanske kan uppdatera mig om vad som har hänt i skolan dom senaste dagarna, då menar jag självklart inte på läx-fronten utan dom mer roliga sakerna haha.
Nu hade jag tänkt att avsluta detta inlägg med lyfta fram lite bloggar som jag själv tycker om att läsa:
*www.jakey.blogg.se
*www.philipolsson.se
*www.liizas.blogg.se
*www.svampbobfanny.blogg.se
Löv
M

Dansen

Shoo lens!
Hur är det med er?Hoppas att ni mår strålande, själv mår jag lite sådär halv kasst, men jag överlever!
Sen senast har jag varit på dansen, men jag var bara där och tittade...under moderndans lektionen satt både jag och Sandra och tittade på och jag måste säga att det var väldigt kul. Mitt under lektionen så fick jag världens skrattattack och kunde inte sluta...jag vet verkligen inte vad det var som jag skrattade åt men jag antar att det var min energibrist som talade. Sen under balettlektionen så var det mindre roligt eftersom Sandra bestämde sig för att delta på lektionen, sen skällde min balettlärare ut mig för att jag kommit fast jag var förkyld....men men....är man rebell så är man (sajk).
Nu ska jag kolla på american idol!
Xoxo
Guldlock

Hahhaha

Halojsen boysen!
Jag sitter fortfarande och kollar på roliga klipp, fast det här var nog det som jag skrattade mest åt:  http://www.youtube.com/watch?v=ohSWhSw3MFc&feature=related
Känns lite fånigt att sitta och skratta i sin ensamhet men jag kunde inte låta bli, hoppas ni tycker likadant!
Nu ska jag på jakt efter fler roliga klipp!
Löv&Löv

Sjuk

Haloj i rutan!
Bestämde mig för att stanna hemma idag eftersom jag mådde rätt förjävligt igår kväll och kunde inte sova på hela natten, somnade runt 4 fast jag vaknade igen kl 6 och kunde inte somna om så jag har varit vaken sen dess...får se om jag orkar med dansen sen, annars drar jag bara dit och tittar.
Eftersom alla mina vänner är i skolan och jag är ensam hemma så sitter jag och sysselsätter mig med att kolla kalasklubben klipp och björn gustafsson klipp, kanske inte det mest kreativa att göra men what ever, det är fett mysigt och kul! Egentligen borde jag sitta och plugga matte eftersom vi har matteprov på onsdag men jag orkar inte för det är så tråkigt och känns lite meningslöst, fast egentligen är det mer meningslöst att sitta och kolla på klipp än att plugga matte...men men..är man lat så är man.
Nu ska jag åregå till mitt lilla klippmarathon!
<3

Fyfan

Tjenare tjenare!
Under en träslöjd lektionen i torsdags så råkade jag slå mitt stackars finger i träbänken när jag sågade och jag trodde att en liten sticka ade åkt in under min nagel för det gjorde ont som fan! Det gjorde fortfarande ont idag s¨å jag bestämde mig för att klippa naglarna för att se om jag kunde få ut den där sabla stickan, när jag klippt naglarna började jag kolla om det bara var ett blåmärke eller om det satt fast en sticka där under nagel så jag började peta med en pincett och till min lättnad hittade jag stickan, men när jag började dra ut den tog den liksom aldrig slut och till min fasa visade det sig vara en 5mm lång träbit, det kanske inte låter så långt men tänk er att få en sån intryckt i huden under nagel...FYFAN...det var verkligen sjukt äckligt, men det är skönt att den är borta nu. Det är verkligen tur att jag inte fått någion infektion eller något liknande!
Nu ska jag måla naglarn!
See you later alligator!

Bounce summer camp

God dagens!
Idag anmälde jag mig till Bounce summer camp!! Jag har anmält mig till Hiphop/Jazz 1 vecka 1 och jag är så sjukt glad :D:D! Längtar verkligen!
Tyvär har jag åkt på en liten förkylning och har världens huvudvärk, så det är lite småjobbigt men jag överlever nog. Hoppas att jag mår bättre imorrn så att jag orkar med skolan och dansen. Annars kan jag inte börja min jakt på the funny guys haha. Vi får helt enkelt hålla tummarna!
Har ni märkt hur ofta jag upptaderar min bogg nuför tiden? Jag känner mig fett stolt faktiskt haha, och allt detta gör jag för eran skull kära läsare!
Nu ska jag gå och äta lunch, but i will be back!
Lööööööööööööööööööööööööv

Nattfilosofi

God afton!

Jag har ingen lust att lägga mig men samtidigt har jag egentligen inget bättre att göra, så därför så bestämde jag mig för att sätta mig vid datorn och blogga lite!

Sen senast har jag bland annat kollat på melodifestivalen, asså hur kan man inte älska Björn Gustafsson? Oh dear god vad jag skrattade åt hans avancerade trolleri trix haha! För tillfället sitter jag och funderar över hur kul det vore att ha en pojkvän med humor, riktig humor. Jag sitter och funderar på vart man kan hitta en kille med denna humor och som samtidigt kan ha potential att bli min pojkvän, hmmm. Skolan känns inte som ett bra alternativ eftersom det endast finns ett fåtal roliga killar och dom tror man säkert bara är roliga för att alla andra är så tråkiga. Dansen känns inte heller som ett bra alternativ eftersom det tyvär inte går någon kille i min grupp. Så vart, gott folk, skall jag leta? Min jakt börjar imorgon bitti (det känns fel att säga att den börjar från och med nu eftersom jag inte har lusta att springa ut på stan i pyjamas och leta roliga killar)!

Nu ska jag nog hoppa i säng och fundera över mitt livs största fråga för tillfället, where are the funny guys?

Much much löv

Matte

P.S inlägget gick inte att publicera igår så jag gjorde det nu istället


New era

Tjena!
På senaste tiden har jag funderat på att inhandla en till new era keps så jag satt och kollade på några affärers hemsidor och ack så många snygga kepsar jag hittade! Jag kan inte riktigt bestäma mig för vilken som är snyggast så jag tänkte nu för första gången i min blogg historia ladda upp lite bilder!
1. 2. 3. 4. 
5. 6. 
Så vilken är den snyggaste? Min nuvarande new era keps ser ut såhär fast istället för ett P så är det NY.
 Som ni ser älskar jag möstrade kepsar, jag tycker att om man bara ska ha ett fåtal kepsar så borde dom vara unika och inte sånna som halva stan bär runt på, så det är nog därför jag är ett big fan av mönstrade kepsar haha.
Nu ska jag ut på äventyr men när jag kommer tillbaka förväntar jag mig lite komentarer!
Much löv!

Lördag

Shoo nixen!
För tillfället sitter jag och tråkar framför datan OCH lyssnar på musik, kan det bli bättre? Jag har inga planer för dagen än så vi får se vart vindarna för mig.
Jag kom att tänka på att jag lovat att börja ladda upp bilder och det har jag inte gjort, jag ska göra det men jag har liksom inte riktigt haft några bilder att ladda upp, men jag säger såhär gott folk : den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge!. Så inom en mycket snar framtid kommer dett finnas bilder här på bloggen!
Nu ska jag äta lite lunch but i will be back soon!
<3

Woho!

Tjena!
Nu tror ni säkert att jag har varit på en trevlig middag hemma hos Eya och att jag tänker berätta allt roligt som hänt, men tyvär ska jag inte det, och det är inte för att jag är en bitch som inte vill dela med mig utan det är för att Eya blev sjuk och fick ställa in sin middag, men frukta ICKE gott folk för jag har fortfarande kul saker att berätta för er!
Dom roligaste sakerna hände inte i skolan utan på dansen så jag tänkte berätta om det!
Jag kan börja med att meddela att jag och Jeaninne har valt låten som vi ska göra en koreografi till, det ska bli Ever blazin-Sean Paul så det kommer nog bli en rätt tjejig och het dans, så håll i hatten grabbar!  Sen kom även min älskade Cissi tillbaka till dansen efter att varit sjuk, jag började frukta att hon aldrig skulle komma tillbaka men det gjorde hon minsann och jag är superduper glad!
Men den absolut bästa saken som hänt under dagen var nog att vi fick reda på att vi ska få göra en locking dans på uppvisningen, SLÅ DET OM NI KAN!
Nu måste jag tyvär avsluta detta inlägg men jag återkommer!
Lövish

En lyckad afton

God afton gott folk!
Jag kom ganska nyligen hem från mitt lilla alla <3 dag firande på pizzerian och hemma hos Fanny, vilken afton säger jag bara! Jag, Fanny, Corre, Eya, Saga och Fannys lilla syster Molly hade en very good time tillsammans och vi hade massor kul att prata om, både jag och Corre kom fram till att vi har väldigt ont i magen efter allt skrattande efter denna lovley kväll. Det var en väldigt kul och lyckad kväll (som ni kanske fattar), den var så lyckad att jag till och med fixade en liten dejt åt min finfina hund Gurra, dejten är Fannys halvhund Puppi och jag tror att dom kan vara the perfect match!
Nu ska jag gå och ta mig en dusch och sen hopp i sängen!
Jag återkommer imorgon igen, mina planer för morgondagen är gå till skolan, gå på EN danslektionen 8inte två som jag brukar) och sen gå på en middag hemma hos Eya. Jag ska självklart berätta allt kul som hänt imorgon i bloggen!
Löv!

Alla <3 dag

Hello heartbreakers!
Idag har jag haft en strålande dag förutom att jag fick en sticka under nageln under träslöjdslektionen och mitt stackars finger bultar fortfarande av smärta, men mitt hjärta bultar däremot av kärlek haha. Jag har haft massor av kul med mina klasskamrater idag. I stort sätt alla lektioner bestod av bara pratande vilket har varit jävligt kul men kanske inte så smart eftersom vi inte gör något, men ärligt talat vem bryr sig? Man måste ju ha kul medans man kan! Efter alla dessa roliga lektioner så hängde jag en stund hemma hos Corre och sen skulle vi gå och kolla på pingistuneringen som skol IF ordnat, men till min och Corres stora besvikelse så kom ingen så då gick hon till sig och jag till mig...men gott folk, min dag är icke slut än, jag ska dra och käka pizza med några homies snart, det ska bli väldigt kul.
Sen kan jag meddela att mamma nästan hittade mina kondomer, nu en gång för alla har jag tagit ut dom från väskan så det är i stort sett 0% att dom blir hittade moahaha!
Nu ska jag ut i "natten"!
Glad alla <3 dag!

;)

Haloj!
Hure det med er? Jag hoppas att svaret är strålande, om ni hade frågat mig det just nu hade jag antagligen sagt sådär..det är inte strålande men det är inte dåligt heller så jag hade hoppats på lite kul saker att göra på datorn men icke sa nicke, eftersom jag kände mis så uttråkad så jag började youtubea lite och jag kom och tänka på ett klipp från Scrubs som alltid gör mig glad och jag bara måste länka det till er: http://youtube.com/watch?v=HTGv8xTByio
När jag ser det klippet blir jag alldeles lycklig, en sån vänskap skulle jag oxå vilja haha!
Vad tyckte ni?
Nu måste jag dra men när jag kommer tillbax förväntar jag mig komentarer!
M

!

Haloj i rutan!
Jag har precis ätit en delikat mini pizza och druckit ett glas juice, nu hade jag tänkt att dra till dansen men innan tänkte jag skriva ett snabbt nytt inlägg!
Under No lektionen så började Johan och WK att rota i min finfina väska och händelsevis råkade jag ha två kondomer i denna väska från när jag och Corre köpte kondomer till Mattis födelsedag. Självklart så hittade Johan och WK dessa kondomer och jag blev röd som en liten tomato i ansiktet, alltså väldigt generad.
Nu måste jag tyvär sätta punkt för detta inlägg men jag återkommer nog senare ivkäll!
LÖV //M

HAHAHA

Tja!
Jag har precis kommit hem efter första lektionen i skolan eftersom det väntar ett tandläkarbesök strax. Jag ser inte precis fram emot det men jag tror att det bara är en kontroll så det är nog rätt lungt.
Nyss satt jag och skrattade åt första sidan i dagens Metro med min käre bror Jakob... det stod : Bad son rasta hunden-dödades, jag vet att man inte borde skratta åt det för det är jävligt sorligt men när man har morgonhumor så låter det väldigt kul. En annan rubrik som jag tyckte var lite lustig var : Tog emot stulet godis av kompis-dömd för häleri och så var det en sån där finfin bild på pojken när han håller en näve godis i handen och ser allvarlig och ledsen ut, hur kan man inte skratta? Nu låter det som att jag är kanske den mest skadeglada personen på jorden men HAHAH jag skrattar fortfarande.
Aja nu ska jag sluta vara skadeglad och dra till tandis, jag skriver mer sen!
XOXO
M

<3

Idag har jag kännt mig jävligt seg och trött så jag orkade inte vara me på dansen, på första lektionen kollade jag på och på den andra drog jag hem. Nu sitter jag och funderar...idag slog det mig hur mycket jag behöver mina vänner egentligen, det har inte hänt något särskilt som fått mig att inse det men vad fan skulle jag göra utan er? Känner mig aningen deppig just nu och fastän jag kanske inte berättat för er varför känns det ändå som att ni får mig att må bättre bara genom att bara prata med mig och finnas där. Jag är bara så lycklig att jag har er, älskar er verkligen..ville bara att ni skulle veta det!
<3
//M
P.S glöm inte rösta på smörigaste rnb sångaren!

Shoo!

Jag har suttit och funderat över vem som är den mest smöriga rnb sångaren...men jag kommer inte riktigt fram till ett beslut, så jag tänkte att ni kanske hade lite förslag? Jag har faktiskt inget emot smöriga rnb låtar, jag kan tycka att dom är väldigt bra faktiskt men jag känner att domen måste falla!
Så gott folk, vem är den smörigaste rnb sångaren just nu?
Om ni vill ha lite förslag på smöriga rnb sångare så är det bland annat Chris Brown, J Holiday och Neyo och många, MÅNGA fler!
Så varsegod, pick your favorite!
Löv
//
M

;)

Woho nu vet ja hur man lägger upp bilder!!!!!!!!!!! Men tyvär är jag inte inne på min egna dator med bilder så detta inlägg får bli bildlöst men nästa inlägg då jävlar!
Sen mitt senaste inlägg har jag tyvär inte gjort speciellt mycket om jag ska vara ärlig.
Jag har gjort följande:
*Målat naglarna (i en lila glittrig nyans)
*Kollat på filmen "Matilda" som råkade vara min favvo film när jag var yngre så jag tänkte att jag skulle återuppleva mina barndoms minnen lite
*Ätit en glass (en magnum mandel för att vara exakt)
*Sen har jag även återfunnit en av mina favvo tröjor som jag trott varit spårlöst förvunnen under en längre tid, men nu har jag hittat den så HA!
Sen har jag nog inte gjort så mycket mer faktiskt, nu tänkte jag se efter om jag kanske hittar nån intressant bild på denna outforskade dator!
See ya!

Hmm

Tjena mors!
Jag satt precis och försökte göra klart min teknikläxa men jag orkade tyvär inte, jag fruktar att jag aldrig någonsin kommer att bli färdig med den...men jag ska göra mitt bästa så att jag kan lägga upp den här som jag lovat! Förutom att jag kanske inte blir klar med den på ett bra tag så har jag ett till litet problem, jag fattar verkligen inte hur man lägger upp bilder...jag trodde jag hade lyckats en gång fast då hade jag råkat lägga upp en bild på hilary duff som visnigsbild och det var ju mindre lyckat...så skulle ni kunna tänka er och berätta för mig hur man lägger upp bilderna? För då kan jag lova att jag skulle lägga upp bilder oftare än jag gör :). Nu ska jag fixa lite med mina naglar men jag återkommer senare!
//
M

#D

Idag har jag faktiskt varit väldigt duktig, jag har städat mitt rum OCH min garderob och så har jag pluggat spanska i hundra år känns det som, jag vet inte om så mycket av spanskan fastnade men jag känner mig ändå väldigt stolt för att ha orkat plugga så länge. För er som undrar brukar inte jag sitta och plugga och städa varje helg utan oftast har jag ett liv men denna dag fick de bli ett undantag.
Jag känner mig väldigt glad idag, vet inte riktigt varför men det har varit en rätt härlig och problemfri dag.
Jag längtar tills alla <3 dag, jag känner på mig att det kommer bli en bra dag och vem vet, jag kanske har en hemlig beundrare? Jag satt precis och läste mitt horoskop och där stod det : du som är singel kommer att charma många, om du är ute efter en speciell person så kommer du inte att misslyckas.
Jag tror inte så jätte mycket på horoskop men om det står något bra så varför inte tro på det?
Nu ska jag ut på äventyr!
Much löv
Matte

,.,

Idag skulle jag ha en hiphop klass för första gången på hundra åt känns det som och jag såg verkligen fram emot det, vi skulle ha en vikarie som tydligen var jätte bra och det gjorde mig ännu mer uppspelt. Men det blev inte riktigt som jag tänkt mig, denna vikarie var hmpf intressant...hennes kläder gjorde så att hon såg ut som att hon kom direkt från 80-talet (turkos stor tröja med rosa tryck och ett par blå byxor som såg ut som jeans fast det var mjuskisbyxor) och hon gav ifrån sig smått lustiga ljud när hon skulle visa och förklara stegen, om ni vill att jag ska vara mer specifik så kan jag säga att det lät som att hon stönade. Jag antar att lektionen var rätt ok men jag längtar verkligen tills min vanliga hiphop lärare är tillbaka.
Annars har min dag varit väldigt bra faktiskt, har inte hänt speciellt mycket men ändå. För första gången på länge hade jag roligt under balettlektionen och jag kände att jag gjorde bra ifrån mig eftersom jag fick mycket beröm.
I skolan har det inte hänt speciellt mycket heller, under eng lektionen kom en utbytesstudent och snackade om hur det är att vara i ett annat land och skit, fast det var ändå rätt kul. Sen under tekniken satt jag mest och disskuterade piercings med johanna och eya (igen) och det var väldigt kul tyckte jag. Jag har bestämt mig för att jag ska ta ett tredje hål i varje öra oavsett om min moder tillåter eller inte, det vore lite coolt om jag gjorde ett som satt högre upp på örat också...fast det skulle min kära moder VERKLIGEN inte tillåta kan jag säga haha.
Nu ska jag disskutera livet med min käre broder jakob så det här får räcka för idag gott folk!
Sweet dreams <3

<3

Idag var en fett soft dag, jag gjorde i stort sett ingenting på hela dan förutom att snacka och umgås och detta ledde (lädde? vet inte hur det stavas) till många roliga händelser. Nu ska jag berätta min dag händelse för händelse:
Min busstur till skolan gick snabbare än vanligt så när jag kom till skolan var det ca en halvtimme kvar tills första lektionen skulle börja men som tur var kom Mika och  Matti relativt snabbt så jag var inte all alone så länge. När vi var påväg mot klassrummet slogs jag med häpnad av James nya frisyr som var minst sagt...hmpf..intressant. Han hade snaggat sig över hela huvet förutom en liten lugg, jag tror ärligt att jag aldrig i hela mitt liv skrattat så mkt åt någons frisyr haha.
Senare under svenska lektionen så satt jag och sukade min Gossip Girl-bok och så tränande jag och Corre på att spela upp våran sjukt mobbade pjäs. Senare under träslöjds lektionen satt jag Johanna och Eya och disskuterade piercings (vet inte hur det stavas xD) och killar, det var faktiskt ett väldigt givande samtal tycker jag. Senare på rasten så hängde jag och Lisa och snackade killar, minnen och kompisar. Även detta samtal var väldigt givande.
Nu orkar jag tyvär inte skriva mer men jag tror faktiskt att det är pretty much it faktiskt haha, men jag ska återkomma så fort som möjligt så keep on reading!
<3

: )

Jag har märkt att jag har haft rätt många besökare dom senaste dagarna, jag misstänker att ni väntar spänt på den senaste uppdateringen av mitt liv haha. Jag vet att jag borde uppdatera min blogg lite oftare än vad jag gör men jag hinner inte riktigt eftersom jag har dans på måndag, tisdag och fredag så ni får vara lite förstående gott folk.
Dom senaste dagarna har varit jävligt roliga måste jag säga, det har hänt alot kul saker faktiskt, inget direkt super intressant men jag har haft det väldigt kul. På svenska lektionen satt till ex jag och James och roa oss med att se om jag skulle lyckas skjuta ut en av mina neonrosa gummisnoddar genom fönstret, jag kan avslöja att jag inte lyckades en ända gång och till slut kastade han ut gummisnoddarna.
Senare under dagen bestämde jag och Johanna oss för att byta tröjor och då upptäckte en otrolig modemiss jag hade gjort, under min heta tjocktröja hade jag en vit smått genomskinlig tshirt och under det hade jag tagit på mig en röd bh, vilket såg aningen lustigt ut. Detta hade jag självklart inte tänkt på imorse när jag valt ut kläder så det va tur att jag tagit en tjocktröja över.
Dom senaste dagarna har jag täjnt på mina sminkgränser lite genom att testa färgglada masscaror, i måndags hade jag rosa, igår hade jag mörkblå, idag hade jag turkose och imorgon hade jag tänlt att testa på grön, vad säger ni om det?
Nu ska jag sitta och fundera på meningen med livet (sajk)
Löv
matte

Pulka

Idag bestämde jag och Lisa oss för att ta oss en tur på pulkan eftersom det var snöstrom här om dagen. Jag måste säga att jag hade det väldigt trevligt trots att vi flög av pulkan X antal gånger och min stackars bakdel fick ta i storts sett alla smällar. Detta pulk-åkande bland alla småbarn väkte barnet inom mig, och det är inte ofta det kommer fram! Efter att ha pulkat ner för backen i ca en timme och dessutom rullat runt i snön så bestämde vi oss för att promenixa tillbaka och köpa oss en pizza påvägen. När vi köpt pizzan och var påväg hem till Lisa så upptävkte jag att bära en pulka kan vara svårare än man tror, alla dessa hinder! Ett par minuter och pulk-smällar så var vi äntligen framme och pulkan var i säkerhet. Efter att vi ätit upp den ljuvliga pizzan så bestämde vi oss för att pulgga till svenska provet som är imorgon och jag måste säga att det gick väldigt bra, jag är redo för förhör!
Nu ska jag gå och ta ett varmt bad och försöka lindra smärtan i min stackars rygg och bakdel!
Lööv
Matte

hmm

Jag skrev ett skit långt inlägg tidigare idag men jag råkade radera allt och detta gjorde mig väldigt upprörd eftersom det tagit mig en hel timme att skriva det där inlägget. Jag skrev ett inlägg om hur rastlös jag blir när jag gör läxor men efter att jag råkat radera inlägget märkte jag att jag blir rastlös i inte bara när jag gör  läxor utan när jag gör  i stort sätt allt. Det är rätt konstigt egentligen hur snabbt man tröttnar på saker, jag får ofta bra ideer om saker som jag kan göra men det blir liksom inte roligt efter att man hållt på ett tag, man börjar men avslutar aldrig. När jag tittar tillbaka på oavslutade saker så kan jag tycka att det är väldigt tråkigt att jag inte avslutat dom eftersom det skulle bli ett fint minne, men man tappar glöden efter ett tag och jag tycker inte om att göra saker halvhjärtat, om man ska göra saker halvhjärtat så kan man lika gärna sluta. När jag gör nått som jag verkligen brinner för så får man en sån obeskrivlig känsla. Jag kan inte tänka mig jobba med något som jag inte brinner för, då får man ju inte ut nått roligt av det. Man lever bara en gång och varför ska man då arbeta med något man inte älskar när man kan arbeta med något som man verkligen verkligen älskar...jag vet att många tänker att "men jag kan inte riskera att förlora det jag har" men  varför inte? Varför inte leva medans man kan?
Ingenting är omöjligt, det är bara det att vissa saker är svårare än andra.
<3

.

Idag var det en både bra och dålig dag, det var kul i skolan men dansen var mindre rolig.
Jag börjar med det roliga:
Matti fyllde 15 år idag, vilket betyder att hon blev byxmyndig så vi bestämde oss för att "skoja till det" lite och köpte ett par byxor och som vi skulle fylla fickorna med kondomer. Vi hade inte fixat några kondomer så jag och Corre var tvugna att fixa fram några under håltimman. Jag och Corre började fundera över vart närmaste ungdomsmottagning låg (där är ju kondomerna gratis så då skulle vi kunna spara en slant) och svarat fick vi minst sagt från oväntat håll haha, men jag berättar icke vem det var som berättade att den låg på Odenplan. Eftersom våran håltimma inte var så värst lång så betsämde jag och Corre oss för att skita i att åka till Odenplan och istället gå till apoteket. Där hittade vi vad vi sökte och började bege oss tilbaka mot skolan, påvägen så snodde jag och Corre åt oss två kondomer var "in case off".
Nu till det lite midre roliga:
När jag var påväg till dansen så var jag strålande glad, dels för att det varit en rolig dag och dels för att jag skulle ha en klass med min absolut favorit dansstil hiphop. Men när jag kom dit så byttes min strålande gladhet ut mot strålande arghet/ledsenhet eftersom jag fick veta att istället för hiphop så skulle vi få ha balett, inte bara en kort balettlektion och få sluta efteråt som jag trodde utan en TVÅ OCH EN HALV TIMME LÅNG! Att vara instäng i en danssudio i två och en halv timme med underbart duktiga balettdansare och man är den ända som suger är inte alls speciellt roligt kan jag säga! Det var så hemskt att jag nästan började gråta mitt under klassen, men jag lyskades kämpa mig genom hela lektionen och nu sitter jag här och chillar.
Nu ska jag sitta och kolla på vem som åker ut ur Let's dance, så SEE YOU LATER ALLEGATER!

RSS 2.0